Routebeschrijving

Met het openbaar vervoerBushalte op ongeveer vijftig meter afstand van het bedrijf.

EQuiMio is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op steenworp afstand van het bedrijf. Deze bushalte heet 'Tolweg' en is vanuit de richting Bergen op Zoom te bereiken met lijn 108 (richting Sint Annaland), lijn 107 (richting Stavenisse) en lijn 609 (richting Stavenisse). 

Vervoer vanuit de regio's Tholen, Zuid-Beveland en Schouwen-Duiveland is mogelijk in overleg.      

Met de auto vanuit West-Brabant en Zuid-Beveland

Vanuit West-Brabant: Vanaf Bergen op Zoom (A4) volgt u de richting Steenbergen/Tholen. U neemt de afslag Tholen. Aan het einde van de uitrit gaat u bij de stoplichten rechtdoor richting Tholen. Op het eiland Tholen aangekomen volgt u de richting Poortvliet.

Vanuit de richting Goes: U rijdt over de snelweg richting Bergen op Zoom en neemt afslag Tholen/Rilland. U blijft de richtingTholen volgen en gaat links de Oesterdam op. Aan het eind van deze dam slaat u linksaf bij de stoplichten, in de richting van Poortvliet.

U komt bij een grote rotonde, hier slaat u rechtsaf (Paasdijkweg), richting Sint Annaland. U rijdt door totdat u bij Sint Annaland aankomt. Daar gaat u links over de rotonde, in de richting van Stavenisse. Deze weg (Stoofweg) blijft u volgen. Na een aantal kilometer krijgt u een scherpe bocht naar links die overgaat in een dijk (Annavosdijk). U rijdt de Annavosdijkseweg aan uw rechterhand voorbij. Het is nu de tweede boerderij rechts (Annavosdijk 6).

Met de auto vanuit Zuid-Holland en Schouwen-Duiveland

Vanuit Zuid-Holland: U rijdt richting Zierikzee en neemt afslag Steenbergen/Sint Philipsland. U volgt de Philipsdam totdat u niet verder kunt. Hier gaat u rechts over de rotonde. U komt bij een tweede rotonde. Hier neemt u de derde afslag, richting Sint Annaland. Aan het einde van de weg slaat u rechtsaf, richting Sint Annaland.

Vanuit de richting Zierikzee: U rijdt richting Rotterdam en neemt de afslag Steenbergen/Sint Philipsland. U volgt de Philipsdam totdat u niet verder kunt. Hier gaat u rechts over de rotonde. U komt bij een tweede rotonde. Hier neemt u de derde afslag, richting Sint Annaland. Aan het einde van de weg slaat u rechtsaf, richting Sint Annaland.

U rijdt door totdat u bij Sint Annaland aankomt. U gaat net voor het dorp linksaf (Veilingweg), richting Stavenisse. Aan het einde van de weg steekt u een rotonde half over en rijdt u rechts-afbuigend de Stoofweg op. Na een aantal kilometer volgt een scherpe bocht naar links die overgaat in een dijk (Annavosdijk). U rijdt de Annavosdijkseweg aan uw rechterhand voorbij. Het is nu de tweede boerderij rechts (Annavosdijk 6).

 

Inspiratie

Vandaag ben ik gelukkig!

Javascript is uitgeschakeld in uw browser, sommige onderdelen werken mogelijk niet naar behoren.